Zaradi neugodnih snežnih razmer je bil VSL organiziran v Mojstrani. Kljub oddaljeni lokaciji se je VSL udeležilo kar precejšnje število tekmovalcev.
Copyright 2005-2011 SK Komenda. All Rights Reserved.
HomepageFoto in


Tekma je bila razburljiva, zanimiva tudi zaradi mednarodne udeležbe in odlicnega napovedovalca. Veseli smo bili predvsem zaradi najmlajših, ki jim ni bilo prav nic težko "peš" na start, pa tudi zaradi kar številnih gledalcev in nakljucnih mimoidocih, ki so nedeljski spehod proti Tunjicam zamenjali z ogledom tekme.
Letos so udeleženci tekmovali v 18 kategorijah, od predšolskih do veteranov.
SK Komenda se zahvaljuje pokrovitelju tekme, g.Alojzu Zgoncu, ki nam je omogocil gostovanje v svoji brunarici in Hram Gorjanu za prakticne nagrade. Tekma na domacem terenu je odlicno uspela in upamo, da se klimatologi glede globalnega segrevanja res motijo in bomo imeli še take, s snegom založene zime


Veleslalom za pokal Obcine Komenda
Mojstrana 2011
27.2.2011


Tradicionalni veleslalom za prvenstvo Obcine Komenda 2011 smo zadnjo februarsko nedeljo izpeljali na smucišu Mojstrana. Skupaj se nas je nabralo skoraj 60 tekmovalcev, med njimi skoraj polovica osnovnošolcev in vrtickarjev. Udeležba mladih je zelo razveseljiva in potrjuje dejstvo, da se mladi spet zanimajo za ta šport in se upajo tudi pomeriti med kolicki. Precej je bilo tudi navijacev, gledalcev, pa tudi nakljucnih smucarjev, ki so se na vsak nacin želeli preizkusiti s progo.  Tekmovalci so se s progo in med sabo v 17 razlicnih kategorijah pomerili dvakrat, za uvrstitev pa se je upošteval najboljši cas. Absolutno najhitrejše case sta prismučala pri dekletih Natalija Zaletel, pri fantih pa Tomaž Korbar.